asdasdasd
asdasdasdasd
asdasdasdasd

Despre Terapia BOWEN

Tehnica Bowen este o metoda de terapie complementara holistica ce se adreseaza intregii fiinte umane.

Tom Bowen, persoana care a conceput aceasta tehnica,fiind intrebat cum a reusit acest lucru ,fara sa aiba studii medicale,a raspuns ca   acesta a ''fost un dar de la Dumnezeu'' facut umanitatii.
Organismul uman, cea mai performanta masinarie existenta in Univers ,a fost inzestrat de Creator cu multe daruri,inclusiv capacitatea de a se vindeca singur de bolile aparute in cursul vietii.In timp aceste abilitati au fost pierdute, dar niciodata corpul omenesc nu va intreprinde nimic care sa-i faca rau.
Tom Bowen a reusit sa descopere cum putem sa ne intoarcem la "matricea initiala",la tiparul original, activind doctorul interior,cel mai talentat dintre toti doctorii.Organismul reuseste astfel sa se aduca pe sine intr-o stare de echilibru si armonie.

Prin miscari blande, dar ferme, exercitate de terapeut  transversal, in puncte fixe, asupra muschilor, ligamentelor, fasciilor sau tendoanelor se transmit mesaje corpului, sub forma de stimuli vibrationali precisi, care activeaza procesele de autovindecare.Se obtine astfel o resetare a organismului uman la starea de sanatate initiala ,cea de dinainte de aparitie a bolii.
Miscarile Bowen au efecte complexe atit asupra corpului fizic, cit si asupra corpului mental -emotional ,atingindu-se o stare mentala mai armonioasa,o stare de relaxare profunda, un sentiment de pace launtrica, pacientii avind capacitatea de a lua decizii mai inspirate.Nu sunt vindecate numai "ranile" fizice,ci efectele terapiei confera o stare de calm, de prospetime  a gindurilor,luciditate si o rezistenta mai mare la stress.

Fiecare organism va raspunde mai rapid sau mai lent la acesti stimuli in functie de propria capacitate vitala.

Terapeuti Bowen

licentiati ai Academiei de Terapie BOWEN din Australia.

dr.Getta Nistor 

Gabriel   Nistor